Барселона уреди така желания халф


Барселона уреди така желания халф
Снимка: Guliver/Getty Images

8133 0

Барселона е напът да подсили халфовата си линия, но засега името на новия футболист не е Марко Верати. "Sport" и "Marca" твърдят, че каталунците са постигнали договорка със звездата на Сантош Лукас Лима и бразилският национал ще се присъедини към клуба.

В "блауграна" са решили да усилят конкуренцията в халфовата линия през лятото по препоръка на новия треньор Ернесто Валверде и 26-годишният бразилски полузащитник е поредното потвърждение за това.

Според "Фокс Спортс" вече има споразумение между двете страни и е възможно Лима да премине в тима от "Камп Ноу" още на 1-и юли срещу скромна трансферна сума. Вторият вариант е той да се озове в отбора на 1-и януари 2018, но като свободен агент. Договорът му със Сантош изтича в края на 2017 година.

За трансфера на вътрешния полузащитник е спомогнал Неймар, който няколко пъти е говорил със скаутите на тима и е категоричен, че ще покаже най-добрите си качества именно в тим като Барселона. Преди няколко години интерес към играча имаше още от страна на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички