Барселона умува върху 3 варианта за бъдещето на Дани Алвеш


Барселона умува върху 3 варианта за бъдещето на Дани Алвеш
Снимка: Getty Images

2215 0

Испанският гранд Барселона продължава да умува как да окомплектова своя състав за следващия сезон и клубът ще трябва да вземе много решения, както по отношение на входящите трансфери, така и по отношение на напускащите футболисти. 

Eдин от големите въпроси, който вълнува феновете на каталунците, е този за бъдещето на Дани Алвеш, който има договор до 30 юни 2022 година!

"Marca" пише, че първоначалният план на Барса е бил да удължи контракта на бразилеца, но информира, че ситуацията може и да се промени след края на кампанията. След 2 дена (6 май) Алвеш ще навърши 39 години и оставането му на "Камп Ноу" не изглежда сигурно. 

Десният краен бранител играе основна роля в съблекалнята, подкрепяйки и съветвайки младите играчи. Той има голямо влияние върху тях и се опитва да им предаде своя опит, за да се усъвършенстват и Шави е напълно наясно с тази негова роля.

Вариантите са 3 - Барселона ще отпрати Дани Алвеш; Барселона ще му предложи договор за още 1 година; Барселона ще му предложи друга позиция на "Камп Ноу". Верният отговор предстои...

Вижте още: Осъдиха футболист от Ла Лига за сексуален тормоз!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички