Барселона срещу Реал Мадрид през 2015 - кой е по-по-най?


Барселона срещу Реал Мадрид през 2015 - кой е по-по-най?

2885 0

Вниманието на футболните фенове тази вечер е приковано към "Сантяго Бернабеу", където един срещу друг ще се изправят отборите на Реал Мадрид и Барселона. Двата колоса на световния футбол изглеждат с изравнени сили, но каталунците определено са отборът, който впечатлява повече през 2015 година.

Воденият от Луис Енрике отбор, има 55 изиграни мача през тази календарна година, като е записал 44 победи. Равенствата са 5, докато загубите - 6, но 3 от тях дойдоха с настъпването на новата кампания в испанския футбол (една за Суперкупата на Испания и две в първенството).

В същото време Реал Мадрид мина през множество катаклизми и дори смяна на треньора. "Кралския клуб" има 9 поражения през 2015 година, 8 от които дойдоха при Карло Анчелоти. Победите са 46, докато равенствата са цели 9.

Головата разлика също е в полза на Барселона, която е отбелязала 146 гола срещу 106, макар и да има 9 мача повече. Каталунците са допуснали 48 гола срещу 43 за Реал Мадрид, а трофеите са изцяло в полза на Барселона - 4:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички