Барселона ще обжалва жълт картон на Меси


Барселона ще обжалва жълт картон на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1624 0

Барселона е представил доказателство пред съответната Комисия към Испанската футболна федерация, с което цели да бъде отменен жълтият картон на мегазвездата на тима Лионел Меси. Аржентинецът бе официално предупреден в двубоя срещу Селта Виго, спечелен от каталунците с 4:1 след хеттрик на "бълхата".

Петкратният носител на "Златната топка" бе санкциониран с жълт картон от главния съдия Гильермо Куадра Фернандес в 39-тата минута след нарушение срещу Пап Дьоп. Пряк свободният удар бе превърнат в гол от Лукас Алаза. Повторенията на ситуацията показват, че Меси играе първо с топката преди контакта с противниковия футболист, като това е и тезата на "блаугранас".

Решението относно отмяната на картона ще бъде взето в сряда. Това бе първият картон през сезона за Меси, но каталунците се надяват да бъде отменен. А защо аржентинецът няма да поднови договора си с Барселона след края на сезона - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички