Барселона се разбра с ас на ПСЖ, а парижани го плашат с изгнание


Барселона се разбра с ас на ПСЖ, а парижани го плашат с изгнание
Снимка: Guliver/GettyImages

4083 0

Драмата между Барселона, ПСЖ и Адриен Рабио е напът да удари връхната си точка. Зле крита тайна е фактът, че френският национал иска да играе за каталунците от няколко месеца, както и желанието на френския тим да го задържи. Това обаче изглежда невъзможно, след като "Le Parisien" информира, че испанският колос вече има договор с Рабио.

Засега не е ясно дали трансферът ще се осъществи през януари за някаква сума, или той ще се присъедини към селекцията на Ернесто Валверде през лятото. Едно обаче е ясно - рано или късно Рабио ще е играч на Барселона, а това изобщо не се харесва на ръководството на ПСЖ.

Шефовете на "Парк де Пренс" обмислят да пратят Рабио да се готви с юношеската селекция на тима, а през останалото време да го принудят да гледа видео записи на мачове на ПСЖ. Този прийом беше особено популярен в началото на века във футболна Европа, а не малко български клубове също са го прилагали срещу играчи, които отказват да подновят договора си с клуба. Междувременно Барселона иска да вземе и Неймар, но има промяна в ситуацията на бразилеца в ПСЖ (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички