Барселона се надява клубна легенда да се пенсионира, за да може клубът да си спести 80 милиона


Барселона се надява клубна легенда да се пенсионира, за да може клубът да си спести 80 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

2253 0

Отборът на Барселона продължава да изпитва финансови затруднения. Каталунците бяха принудени да се разделят с Лионел Меси, както и да намалят заплатите на много от своите футболисти, за да продължат нормалното си съществуване. Наскоро стана ясно, че от "Камп Ноу" се надяват дългогодишен техен футболист да се пенсионира скоро, защото клубът не може да си позволи да плаща заплатата му.

Този играч е Жерар Пике. "Блаугранас" се надяват бранителят да се пенсионира след края на следващия сезон, с което да не бъдат длъжни да му изплатят 80 милиона евро, съобщава "RAC 1"

Барселона вече дължи сумата от 50 милиона на Пике,но до момента той все още не е заявил, че си я иска. Неговият контракт изтича чак през 2024 година, а мнозина твърдят, че той ще играе до края на договора си, а няма да се пенсионира след 12 месеца. 

Жерар Пике помогна много на новия мениджър Шави в отбрана, за да може каталунците да завършат втори в Ла Лига. В момента футболистът надали мисли за пенсионирането си, след като стана ясно, че наскоро се е разделил със своята съпруга Шакира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички