Барселона с нов тежък удар преди важния мач с Реал Мадрид, ще се справя без Левандовски


Барселона с нов тежък удар преди важния мач с Реал Мадрид, ще се справя без Левандовски
Снимка: GettyImages

2159 0

Лоши новини долетяха до Барселона и Шави Ернандес. Те се отнасят го нападателя на отбора - Роберт Левандовски. Головата машина на каталунците завърши двубоя с Алмерия с мускулни проблеми и ще пропусне първия двубой от полуфиналите за Купата на Краля срещу Реал Мадрид.

Каталунците ще се борят срещу Реал Мадрид за Купатабез важни играчи

От Барселона разкриха, че нападателят има "претоварване в бицепса феморис на лявото подколенно сухожилие" и според информацията на "Relevo" той ще отсъства около две седмици. Това означава, че може да играе в мача от Ла Лига срещу Реал Мадрид, насрочено за 19 март.

Освен дербито с Реал за Купата, Левандовски ще е аут и за двубоя с Валенсия и е под сериозна въпросителна за срещата с Атлетик Билбао. Очаква се до края на днешния ден, 27 февруари, да премине обстойни медицински прегледи, които да внесат повече яснота.  Шави няма да може да разчита в предстоящото "Ел Класико" още на Педри, Усман Дембеле и Ансу Фати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички