Барселона - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме Ел Класико в САЩ?


Барселона - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме Ел Класико в САЩ?
Снимка: Getty Images

6353 0

Барселона и Реал Мадрид ще си спретнат предсезонно Ел Класико в САЩ рано сутринта на 24 юли (неделя). Приятелската среща ще се изиграе на „Алиджънт Стейдиъм“ в Лас Вегас, който е с капацитет 65 000 седящи места, като двата испански колоса ще се изправят един срещу друг преди старта на сезона в Ла Лига през август.

Шампионът на Испания и Европа Реал впоследствие ще играе с мексиканския Клуб Америка в Сан Франциско три дни по-късно, преди да се изправи срещу Ювентус в Лос Анджелис на 30 юли. Барселона вече победи Интер Маями на 19 юли с 6:0, а на 26 юли играе с Ювентус в Далас. Американското им турне приключва срещу Ню Йорк Ред Булс на 30 юли.

За втори път в историята Барса и Реал ще играят в Щатите. Първата им среща беше на „Хард Рок Стейдиъм“ в Маями през юли 2017, пред препълнен стадион с 64 000 зрители. Каталунците спечелиха с 3:2, като сред голмайсторите бе бившият им капитан Лионел Меси.

През лятото до днес каталунците се подсилиха с Франк Кеси, Андреас Кристенсен, Рафиня и Роберт Левандовски, докато "кралете" подписаха само с бранителя Антонио Рюдигер и с халфа Орелиен Чуамени. Двубоят Барселона - Реал Мадрид започва в 6:00 часа на 24 юли и ще бъде предаван пряко по Max sport 3. А ето кой юноша на Реал може да се озове в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички