Барселона - Райо Валекано по ТВ: Къде да гледаме старта им в Ла Лига?


Барселона - Райо Валекано по ТВ: Къде да гледаме старта им в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

4265 0

Тази вечер от 22:00 часа Барселона започва участието си в новия сезон в Ла Лига. Каталунците посрещат Райо Валекано на "Камп ноу".

Интересът към това как ще изглеждат "блаугранас" и каква игра ще покажат е огромен, тъй като през лятото клубът се подсили стабилно. Въпреки че е във финансова криза, грандът купи няколко многомилионни футболисти, докато същевременно принуди няколко от футболистите с договори да си намалят заплатите.

Заради проблемите на "блаугранас" до снощи, около 24 часа преди първия им мач в първенството, никой от седмината нови не беше картотекиран за сезона. Днес става ясно, че това все пак се е случило.

Райо пък проведе "тиха" трансферна кампания, подсилвайки се със свободните агенти Унай Лопес, Салви Санчес и Диего Лопес, както и със защитника Льожон и нападателя Камело, които бяха взети под наем.

Очакванията са в атака за каталунците да видим триото Роберт Левандовски-Пиер-Емерик Обамеянг- Усман Дембеле. Двубоят Барселона - Райо Валекано ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички