Барселона пуска ценни артикули от "Камп Ноу" в продажба, за да събира пари


Барселона пуска ценни артикули от "Камп Ноу" в продажба, за да събира пари
Снимка: GettyImages

1336 0

Барселона ще направи всичко възможно, за да събере възможно най-много пари това лято. Нарастващият дълг на клуба и трудностите да се впишат в лимита на заплатите си в Ла Лига означават, че те се стремят да внесат възможно най-много пари, като същевременно "затягат коланите" в клуба.

Барселона в трескаво събиране на пари

Според Sport, това включва извличането на възможно най-много пари от "Камп Ноу". Скоро магазинът на Барселона ще отвори нова секция, наречена "Barca Memorabilia", която ще включва части от стадиона, които феновете могат да закупят като сувенири или спомени от стадиона.

Членовете първо ще получат достъп до тези продукти, преди да бъдат отворени за други фенове. Сред артикулите, които ще се продават, са тревата на "Камп Ноу" и седалките.

"Блауграна" ще започне работа по разрушаването на третото ниво на стадиона, преди ремонтът да започне следващата седмица, след последния им домакински мач за сезона срещу Реал Майорка в неделя. След това те ще се преместят на стария олимпийски стадион и ще се завърнат на новопостроения "Камп Ноу" преди края на 2024 г. Президентът на клуба Жоан Лапорта бе категоричен, че ще имат най-добрия стадион в света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички