Барселона преговаря с нов спонсор, който ще сбъдне мечтите им?


Барселона преговаря с нов спонсор, който ще сбъдне мечтите им?
Снимка: Getty Images/Guliver

2143 0

Чудесна новина получиха в Барселона, където страдат от финансовите последици от коронавирусната пандемия. Според El Chiringuito TV президентът Жоан Лапорта води преговори с нов спонсор. Името на компанията не се споменава. Известно е само, че договорът е космически - става дума за 500 милиона евро.

Според източника от клуба са решили да похарчат тези пари, ако ги договорят, за нов договор на капитана Лионел Меси и за връщането на Неймар. Днес излезе новина, че бразилецът иска да се върне на "Камп ноу", въпреки твърденията си, че е щастлив в Пари Сен Жермен.

По-рано се появи информация, че каталунският клуб не може да предложи на Меси същия договор, който има в момента и изтича в края на сезона. Става дума за годишна заплата от 75 милиона евро. Според "ESPN" обаче суперзвездата иска да продължи да получава тази сума.

Иначе клубът работи в тази насока да задържи своя символ. Според TV3 Лапорта е вечерял с футболиста и баща му, който е негов агент. А ето и доказателство, че Ерлинг Холанд иска да играе в каталунския клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички