Президентът на Барселона Жоан Лапорта остави всичко в ръцете на Усман Дембеле


Президентът на Барселона Жоан Лапорта остави всичко в ръцете на Усман Дембеле
Снимка: Getty Images/Guliver

1219 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта "прехвърли топката" в полето на Усман Дембеле, настоявайки, че французинът ще остане на "Камп Ноу" само ако приеме офертата, която вече е получил.

Договорът на крилото официално изтече на 30 юни и той е 'свободен агент'. В последно време се смята, че фаворит за неговия подпис е Челси, макар че Шави не крие, че би желал да задържи този футболист в състава си.

В интервю пред "Mundo Deportivo" Лапорта заяви, че няма краен срок, в който Дембеле трябва да приеме или откаже предложението на Барса, но и че то е единственото, което ще получи:

"Той е човек, когото ние ценим изключително много. През втората част от сезон 2021/22 игра на високо ниво и треньорът е много доволен от него. Продължаваме да имаме добри взаимоотношения както с него, така и с агентите му. Ако приеме нашите условия - ще продължи на "Камп Ноу", ако ли не - тогава не", отсече босът на "блаугранас", припомняйки, че клубът е във финансова криза и не може да си позволи огромни разходи за заплати.

Вижте още: Часове след раздялата с Барселона... Люк де Йонг си намери нов отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички