След отказа на Барселона: Ливърпул обяви кога се очаква завръщането на Коутиньо


След отказа на Барселона: Ливърпул обяви кога се очаква завръщането на Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2620 0

Барселона загуби една от най-големите си звезди през това лято, след като ПСЖ плати 222 милиона евро и взе Неймар от "Камп Ноу". Каталунците моментално се втурнаха да търсят негов заместник, като за такъв бе спряган Филипе Коутиньо от Ливърпул. Испанският гранд изпрати три оферти за бразилеца, но и трите бяха отхвърлени от "Анфийлд", от където настояваха, че играчът няма да бъде продаден, без значение от предложената сума.

Очаквано Коу бе изваден от мачовете на Ливърпул, след като се появи новина, че е подал молба за трансфер. Той не игра при равенството 3:3 на старта на сезона в Англия срещу Уотфорд, както и при минималната победа с 1:0 над Кристъл Палас във втория кръг. Бразилецът пропусна също и първия мач от квалификациите за Шампионска лига срещу Хофенхайм, която играчите на Юрген Клоп спечелиха с 2:1.

По всичко личи, че "болките в гърба" на атакуващия халф все още не са отминали, като немският мениджър на тима няма да може да разчита на него поне до края на месеца. Коутиньо ще пропусне реванша с Хофенхайм тази сряда, като също така няма да е на разположение и за дербито с Арсенал в неделя. Има съмнения, че един от най-добрите играчи на Ливърпул в последните години няма да може да се възстанови и за срещата с Манчестър Сити, която е на 9 септември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички