Барселона пак ще пазарува от Аякс


Барселона пак ще пазарува от Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

4817 0

Отборът на Барселона ще се бори с Челси за подписа на вратаря на Аякс Андре Онана. Националът на Камерун прави страхотно впечатление с изявите си с екипа на холандския гранд през последните няколко кампании. 23-годишният вратар дойде в Аякс именно от отбора на Барселона.

По-рано през този месец камерунският страж, който има договор на „Йохан Кройф Арена“ до 2022-ра година, бе свързван с трансфер на „Стамфорд бридж“. Сега обаче е твърде вероятно стражът да се завърне в отбора на Барселона, където игра до 2015-та година. Каталунците обаче трябва първо да продават, за да могат да си осигурят нови играчи на „Камп Ноу“ през лятото, тъй като в противен случай биха нарушили финансовия феърплей. „От Барселона дойдоха и питаха за мен през лятото. Там е като дом за мен. Бях част от този клуб. Може би миналата година не беше подходящото време да се върна и може би никога повече няма да се върна в отбора. През следващото лято обаче нещата могат да са различни“, каза Андре Онана.

Голям проблем пред привличането на стража за Барселона може да е фактът, че той вероятно ще трябва да се задоволи с това да е резерва на Тер Щеген на „Камп Ноу“. Това прави Челси по-сериозен фаворит за привличането му, след като лондончани имат желание да заменят нестабилния през този сезон Кепа Арисабалага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички