Барселона отказал да плати 25 млн. евро за Мемфис Депай


Барселона отказал да плати 25 млн. евро за Мемфис Депай
Снимка: Getty Images/Gulliver

1817 0

Ръководството на Олимпик Лион е поставило цена от едва 25 млн. евро за Мемфис Депай, но въпреки това от Барселона са отказали да платят исканата сума, съобщава нидерландското издание De Telegraaf.

В последните седмици бившият играч на Манчестър Юнайтед бе изключително близо до трансфер на "Камп Ноу", но в крайна сметка сделката пропадна. От изданието посочват, че Лион е понижил цената на своя футболист с 5 милиона. Първоначално французите са искали 25+5 млн. евро, но след това са свалили на 20+5 млн.

Испанският колос се намира в тежко финансово състояние заради кризата, предизвикана от коронавируса. В понеделник ръководството съобщи, че клубът е на загуба от почти 100 милиона евро. Навярно това е причината за нежеланието на ръководството да разходва пари за входящи трансфери.

Последните информации около Барселона гласят, че вече се водят преговори с играчите за понижение на заплатите им (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички