Барселона обмисля 3 варианта за затопляне отношенията си с Лео Меси


Барселона обмисля 3 варианта за затопляне отношенията си с Лео Меси
Снимка: Getty Images

1764 0

В Барселона искат да си подобрят отношенията с бившата си звезда Лионел Меси. В клуба анализират ситуацията и се опитват да избистрят план как точно да стане това, пише "Mundo Deportivo".

Eдиният от вариантите е аржентинецът да се върне в клуба като играч. Това може да се случи през лятото на 2023 г., когато изтича срокът на договора му с ПСЖ. засега липсва яснота дали този трансфер е възможен от финансова гледна точка.

На този етап Барселона трябва и да убеди Меси да се върне като футболист. Предстои анализ и на това дали той би се вписал в днешната тактическа схема на каталунците. Треньорът Шави Ернандес на този етап би се радвал на завръщането на бившия му съотборник.

Другите варианти за подобряване отношенията на барса с бившия ѝ капитан са да му организират празнична церемония на "Камп ноу", а също и да му предложат ролята на посланик на клуба.

На този етап носителят на 7 награди "Златната топка" не мисли за бъдещето си, а само за участието си с националния отбор на Мондиал 2022. А ето какво каза той за трудния си първи сезон с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички