Ювентус продължава да се пълни с класа от свободни агенти


Ювентус продължава да се пълни с класа от свободни агенти
Снимка: Getty Images

6204 0

Ювентус има интерес в привличането на Кристиан Пулишич, Марко Асенсио и Антоан Гризман. В опитите си да намали разплащанията си със скъпоплатени звезди, от Юве взеха решение да привличат свободни агенти през това лято, а като такива дойдоха Пол Погба и Анхел Ди Мария.

Според Football Italia “бианконерите“ са се насочили в привличанията на Пулишич, Асенсио и Гризман, които ще станат именно свободни на пазара в близко бъдеще.

Пулишич е стартирал само веднъж във Висшата лига за Челси през този сезон и има две години по своя контракт, макар да се смята, че лондончани ще предложат на американеца нов договор.

Асенсио е със статут на резерва в Реал Мадрид, а уговорката му с „лос бланкос“ е до края на тази кампания и Юве ще опита да вземе испанския национал без пари. С Гризман обаче ще е малко по-сложно, тъй като има разбирателство между Барселона и Атлетико Мадрид за брой изиграни минути от французина при Атлети, след което „дюшекчиите“ ще могат да го закупят, ако пожелаят. А какви са финансовите щети при торинците, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички