Барселона насочва поглед към бившия вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа


Барселона насочва поглед към бившия вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа
Снимка: Getty Images

5996 0

Ръководството на Барселона проучва възможността да привлече бившия вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, твърди "Mundo Deportivo".

Припомняме, че 33-годишният испанец е 'свободен агент' от лятото на 2023-та година, след като договорът му с "червените дяволи" изтече и не бе подновен.

Интерес към опитния страж има от най-различни клубове от Англия и Саудитска Арабия, но се смята, че той иска да продължи кариерата си в Испания.

Де Хеа в Барселона?

Изданието обяснява, че евентуално привличане на Де Хеа без плащането на трансферна сума би било идеален вариант за каталунците, които така или иначе имат наложени финансови ограничения.

Давид де Хеа

Допълва се още, че Давид де Хеа със сигурност няма да бъде гласен за титулярен вратар на Барса, а за първи избор при евентуално отсъствие на Марк-Андре тер Стеген!

*Давид де Хеа е юноша на Атлетико Мадрид и може да се похвали с общо 629 мача за "дюшекчиите" и Манчестър Юнайтед във всички турнири (702 допуснати гола и 213 "сухи мрежи"). За националния отбор на Испания пък има 45 двубоя (36 допуснати попадения и 21 "сухи мрежи").

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Съжалява ли Коутиньо, че не послуша Юрген Клоп и смени Ливърпул с Барселона през 2018-а година?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички