Съжалява ли Коутиньо, че не послуша Юрген Клоп и смени Ливърпул с Барселона през 2018-а година?


Съжалява ли Коутиньо, че не послуша Юрген Клоп и смени Ливърпул с Барселона през 2018-а година?
Снимка: Getty Images

9797 0

31-годишният бразилец Фелипе Коутиньо заяви, че изобщо не съжалява, че е решил да смени Ливърпул с Барселона в началото на 2018-а.

Интересно е да се отбележи, че Юрген Клоп го бе предупредил тогава, че е по-добре да остане на "Анфийлд", заявявайки следното:

"Остани тук и един ден ще ти вдигнат статуя. Отиди на друго място - в Барселона, в Байерн Мюнхен, в Реал Мадрид, и ще бъдеш просто поредният футболист. Тук можеш да бъдеш нещо повече!".

Коутиньо с Юрген Клоп

В крайна сметка халфът не го послуша и премина на "Камп Ноу" срещу сумата от 135 милиона евро (според "Transfermarkt").

ОЩЕ: С по-малко пари, но Барселона мисли как да примами един от най-големите таланти

Престоят му в Испания обаче не се разви според очакванията на мнозина, които го виждаха като новия "Андрес Иниеста" - той се отчете с едва 25 гола и 14 асистенции в общо 106 мача във всички турнири.

"Не съжалявам за нищо"

"Нещата не се получиха както си ги представях и както хората очакваха, но аз съм първият, който изисква повече от себе си и който винаги си казва, че трябва да се раздава повече на терена. Опитах всичко, винаги се държах много професионално и не съжалявам за нищо!", категоричен бе Коутиньо, цитиран от "Mirror".

"Мечтата ми беше да играя за Барса и отидох там. Насладих се на престоя, запознах се с много хора, спечелих трофеи и това завинаги ще остане в историята на живота ми", допълни бразилецът, който в момента е част от катарския Ал Духаил.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола се подигра с Юрген Клоп и Ливърпул: Дори намеси сър Алекс Фъргюсън!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички