Барселона може да играе без фенове до февруари 2021-ва


Барселона може да играе без фенове до февруари 2021-ва
Снимка: Getty Images/Guliver

1438 0

Барселона е провела проучване, за да научи каква е възможността за провеждане на мачове със зрители след подновяването на испанското първенство. И двата сценария са доста лоши, но песимистичният е направо убийствен за клуба. Всички първенства в Европа, с изключение на беларуското, са спрени заради пандемията от коронавирус

Според "Mundo Deportivo", основният сценарий предполага, че мачовете ще се провеждат без зрители до февруари 2021 година. При него се предполага, че всички турнири ще бъдат завършени предсрочно. При този вариант се смята, че трансферният прозорец ще бъде отворен на 15 август и ще се затвори на 15 септември, преди очакваното начало на новия сезон в Ла Лига.

Според втория вариант, който е и по-оптимистичен, се предполага, че настоящият сезон в Ла Лига ще бъде довършен, а мачовете ще се проведат от 15 юни до началото-средата на август. Тези двубои ще се провеждат без зрители, а връщането на публиката на стадиона се очаква на 15 ноември. А колко пари губи Барселона от всяко нереализирано домакинство вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички