Барселона има 5 опции, за да се подсили на определен пост през лято 2024


Барселона има 5 опции, за да се подсили на определен пост през лято 2024
Снимка: GettyImages

5098 0

Въпреки че летният трансферен прозорец през 2023 година беше затворен едва в началото на миналия месец, Барселона вече оформя плановете си за трансфери през лято 2024. 

Една зона, която да се подсили в Барселона

Една зона, към която спортният директор Деко иска да обърне внимание, е на дефанзивния халф. Ориол Ромеу е единствената опция в състава на първия отбор, а според Sport има възможност още двама да бъдат привлечени следващото лято.

Основната цел е да се привлече дългогодишна опция, като три имена се разглеждат по-специално: Артур Вермеерен, Габриел Москардо и Серхи Алтимира. Първите двама бяха свързвани през последните няколко седмици, докато последния беше почти привлечен от Барселона през лятото, преди да се присъедини към Реал Бетис.

Барселона също може да подпише с други по-опитни, но не иска да харчи трансферна сума. Гуидо Родригес и Уилфред Ндиди са с договори, които изтичат съответно в Бетис и Лестър Сити в края на сезона, така че може да бъде уреден безплатен трансфер. Наред с това Барселона трябва да се справя и с проблеми извън терена, като последно се появи информация, че клубът е разследван за данъчни измами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички