Барселона хареса испански национал за заместник на Ракитич


Барселона хареса испански национал за заместник на Ракитич
Снимка: Getty Images/Guliver

5099 0

Барселона проявява интерес към полузащитника на Наполи - Фабиан Руис. В негово лице каталунците виждат заместника на един от двамата си халфове - Иван Ракитич или Артуро Видал, съобщава "Mundo Deportivo". Проблемът е, че испанецът ще излезе скъпо на испанския шампион - поне 60 милиона евро.

Според изданието, в миналото Барселона е имала възможност да вземе Руис два пъти, но не се е решила на това. Първият път е било, когато халфът е струвал само 6 милиона евро - през 2017 година, докато играеше под наем в Елче.Вторият път е бил следващият сезон, когато играчът вече е бил футболист на Бетис. Тогава откупната му клауза бе увеличена до 30 милиона евро. Тогава Наполи го взе под носа на колебаещия се каталунски гранд.

Руис е само на 23 години и в момента е един от любимците на публиката в Неапол. А с коя от легендите си клубът преговаря за длъжността 'спортен директор" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички