Барселона готви любопитна размяна с Атлетико (Мадрид)


Барселона готви любопитна размяна с Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images

1968 0

Барселона обмисля да се раздели с нападателя Антоан Гризман през лятото и разглежда възможността да го върне на Атлетико (Мадрид). Това съобщи журналистът Луис Кану от "Mundo Deportivo", според когото каталунците не са доволни от френската звезда и искат да го разменят за младия португалец Жоао Феликс.

"Зная, че Барселона би искала да направи този обмен. Интересите на Феликс са представлявани от Мендеш, който е в добри отношения с президента на Барселона Лапорта и спортния директор на клуба Алемани", заяви Кану пред TV3.

Скоро след това президентът на мадридския гранд Енрике Сересо потвърди, че клубът има желание да си върне Гризман. "Той е брилянтен футболист. Надявам се да го върна, но не мисля, че Барселона ще иска да го продаде. Антоан е част от футболния елит. Всеки отбор би се радвал да го има на разположение. Гризман прекара прекрасни години тук и беше напълно фокусиран върху Атлетико. Той е наш приятел", заяви Сересо. А тези дни легендата на каталунците Христо Стоичков отново разкритикува Гризман. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички