Барса на Валверде е спечелила критично малко мачове без Меси


Барса на Валверде е спечелила критично малко мачове без Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1496 0

Въпреки че победи Валенсия с 5:2 без своя капитан, Барселона има сериозни проблеми с резултатите, когато Лионел Меси не е на терена. Без аржентинеца и под ръководството на Ернесто Валверде отборът е спечелил едва 16% от мачовете си, съобщава "RMC Sport".

През настоящия сезон в испанското първенство каталунците не успяха без Меси да победят Осасуна (2:2) и Атлетик (Билбао) (0:1). Днес шампионите на Испания гостуват на Хетафе и отново са без най-голямата си звезда.

Според слуховете, Меси може да бъде извън игра в следващия един месец, като под въпрос е дори участието му в първото за сезона Ел Класико. Най-добрият играч за миналия сезон според ФИФА пропусна началото на сезона заради контузия в прасеца и се възстанови за двубоя с Борусия (Дортмунд) в Шампионска лига. За нещастие, аржентинецът се контузи отново в мача срещу Виляреал в предишния кръг на Ла Лига. А какво постигна Барселона в опитите си да се пребори със зависимостта си от Меси вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички