Байерн (Мюнхен) няма никакъв интерес към млада звезда на Барселона


Байерн (Мюнхен) няма никакъв интерес към млада звезда на Барселона
Снимка: Getty Images

6994 0

Ансу Фати все още се опитва да намери най-добрата си форма в Барселона, като през последните няколко седмици беше разкрит интерес от няколко големи клуба към нападателя.

Според журналиста от "Bild"  Кристиан Фалк, един от тези клубове не е Байерн Мюнхен, въпреки че имаше подобна информация. Нещо, което репортерът категорично отрича в профила си в Twitter.

Решението на Ансу Фати за бъдещето му е в негови ръце и има голям интерес от Висшата лига, особено от Манчестър Юнайтед. Треньорът на Барса Шави Ернандес винаги отговаря, че разчита на нападателя и е убеден, че той ще се върне към старата си форма. Клубът мълчи по въпроса и би бил готов да проучи ситуацията единствено, ако офертата е достатъчно солидна и всичко ще се основава на икономически критерии.

Байерн Мюнхен проявяваше интерес към играчи на каталунския клуб в близкото минало, например към Педри, за когото бяха готови да платят освобождаващата му клауза. Освен това бяха свързвани с Гави в месеците преди подновяването на договора. Но в Германия и по-конкретно от "Bild" отричат Ансу Фати да е цел на баварския клуб.

А защо от Байерн не са привлекли Роналдо през зимния трансферен прозорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички