Азар никъде няма да ходи - Челси му предлага умопомрачаваща рекордна заплата


Азар никъде няма да ходи - Челси му предлага умопомрачаваща рекордна заплата
Снимка: Guliver/GettyImages

2348 0

Ръководството на Челси опитва всичко по силите си да задържи голямата звезда на тима Еден Азар. "Сините" подготвят нов договор за белгиеца, с който неговата заплата се очаква да "скочи до небесата".Лондончани планират да превърнат Азар в най-високоплатения им играч в цялата история на клуба.

Очаква се новата заплата на Азар да достигне умопомрачителните 300 хиляди паунда на седмица, твърди "Sky Sports". С подобна оферта "сините" се надяват да откажат както тима на Реал Мадрид, който проявява сериозен интерес към Азар, така и желанието на самия нападател да напусне в посока "Бернабеу".

По-рано през седмицата мениджърът на Челси Маурицио Сари сподели, че вече има предложения към Азар за подновяване на контракта му, като всичко зависи единствено от неговото решение. Настоящият договор на белгиеца изтича през лятото на 2020 година.

"Естествено, че искам Еден да остане, но искам това да се случи, единствено ако и той го желае. Знам отлично, че се водят разговори между клуба и Еден всяка седмица", коментира Сари, като посочва, че крайното решение ще бъде взето от белгиеца.

Междувременно медиите в Испания заговориха за предварителна договорка между щаба на "белия балет" и Еден Азар. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички