Азар се е предложил на Реал Мадрид преди финала на Шампионска лига


Азар се е предложил на Реал Мадрид преди финала на Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1439 0

За никого не е тайна, че звездата на Челси Еден Азар обмисля трансфер в Реал Мадрид. Белгийският национал може и да е на Световното първенство по футбол в Русия, но показва ясно своите желания.

"Реал Мадрид е отбор, който би ме заинтригувал. Всеки знае това. Ако ме поискат, те знаят какво трябва да направят", коментира бившия играч на Лил.

Само дни преди финалът на Шампионска лига между отборите на Реал Мадрид и Ливърпул, бащата на Еден, Тиери, се е свързал с ръководството на "белите", за да разбере какви са шансовете синът му да играе за тях.

Азар е забавил подписването на нов договор с Челси, като според него времето му на "Стамфорд Бридж" изтича, а освен това отсъствието на "сините" от Шампионската лига през следващия сезон е другото основание на футболиста.

Нападателят на Челси демонстрира завидна форма на старта на Мондиала, като едно добро представяне от него в турнира със сигурност би повлияло на ръководството на "белия балет".

В състава на Лопетеги фигурират имената на Иско, Гарет Бейл и Маркос Асенсио - футболисти, които играят на позицията на Азар. Въпреки това, трансферът на белгиеца изглежда съвсем възможен, дори и с проявения интерес към голямата звезда на ПСЖ Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички