Реал и Ливърпул продължават битката за Набил Фекир


Реал и Ливърпул продължават битката за Набил Фекир
Снимка: Getty Images/Guliver

1272 0

Френският национал Набил Фекир продължава да бъде обект на сериозен интерес от двата финалиста в тазгодишното издание на Шампионска лига - Реал Мадрид и Ливърпул. 

"Мърсисайдци" първи проявиха интерес, като бяха изключително близо до осъществяването на трансфера, но това така и не се случи. От щаба на Ливърпул са готови да заплатят 60 млн. паунда за полузащитника, но преговорите са пропаднали, след като "червените" са имали опасения за физическото състояние на футболиста. След медицински прегледи е било установено, че футболистът на Лион е с травма, която е притеснила ръководството на отбора от Англия.

След проточените преговори президентът на Олимпик Лион Жан Мишел Аулас изрази своето възмущение и сподели, че Фекир е желан от много европейски грандове.

"Набил беше близко до трансфер в Ливърпул, но аз не позволих на трансфера да се осъществи. Трансферът пропадна, защото преговорите се удължиха твърде много", коментира Аулас.

"След пропадналите преговори с Ливърпул, много европейски грандове проявиха интерес към нашия футболист, не само Реал Мадрид и техния нов треньор", добави президентът на Лион.

"Всичко може да се случи, но ние искаме да задържим Набил в редиците ни. Ако той не желае да остане повече тук, ние ще направим всичко възможно да намерим най-добрия клуб за него", завърши Аулас.

Набил Фекир изигра страхотен сезон с 23 гола и 8 асистенции в 40 мача. Агентът на футболиста заяви, че въпреки пропадналите преговори с "червените", трансферът в Ливърпул все още е възможен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички