Азар: Не съм "Галактико"... все още


Азар: Не съм "Галактико"... все още
Снимка: Getty Images/Gulliver

2252 0

Новата звездна придобивка на Реал Мадрид - Еден Азар, представен официално в четвъртък вечер пред над 50 хиляди привърженици на "Сантяго Бернабеу". Белгиецът даде и първата си пресконференция, на която заяви, че все още не се чувства като новия "Галктико".

"Не съм "Галактико"... все още.  Надявам се, че ще бъда един ден. Аз съм Еден Азар и всичко, което съм правил в миналото, вече не се брои, това е нова страница. Започвам от нулата и не мисля, че съм "Галактико", сподели той.

"Не мисля, че е твърде късно, аз съм на 28 години. На върха на кариерата си съм. Между 27 и 32 е най-доброто време за футболист. Дълго време мечтаех да играя тук. Прекарах известно време в Лил и Челси. Сега съм в най-големия клуб в света и това ще ми помогне да напредвам", заяви Азар относно това дали не е можело и по-рано да облече "бялата" фланелка.

"Феновете са взискателни, защото и клубът е такъв. В клуб, който иска да спечели всичко и е нормално хората да очакват най-доброто. Ключовото нещо е да се представим възможно най-силно на терена. Дойдох тук, за да дам най-доброто за Реал Мадрид и се надявам феновете да са щастливи".

На представянето на Азар се появи фен, облечен с фланелка на Барселона. Какво се случи с него - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички