Атомното трио на Барса става квартет с трансфера на голова машина


Атомното трио на Барса става квартет с трансфера на голова машина
Снимка: Gulliver/Getty Images

9475 0

Ръководството на Барселона е твърдо решено през следващия сезон триото Меси - Суарес - Неймар да получава по-често почивка, като за тази цел каталунците ще инвестират в нов нападател преди началото на следващия сезон в Примера дивисион.

Според френското издание "Екип", каталунците вече са започнали преговори за закупуването на Алешандре Лаказет от състава на Лион, който се превърна в обект на желанията на редица европейски клубове.

Ас на Барселона отказа 50 милиона евро заплата

Младият френски национал вкара 6 гола в последните 7 мача, а през цялата година има 20 гола във всички турнири - 18 в Лига 1 и 2 в Шампионска лига. И през миналия сезон Лаказет беше същинска голова машина, но тогава предпочете да остане в Лион още поне един сезон, за да си гарантира място в състава на Франция за Евро 2016.

Защо Роналдо не трябва да играе срещу Сити?

Интересен факт е, че трансферната сума за нападателя ще е едва 24 милиона паунда за стрелец от неговия ранг. Лион е готов да продаде своя нападател за тази сума, въпреки че договорът му е до лятото на 2019 година.

Сериозен интерес към Лаказет има от страна на Уест Хям и Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички