Атлетико заменя Диего Коща с бивша звезда на "дюшекчиите"?


Атлетико заменя Диего Коща с бивша звезда на "дюшекчиите"?
Снимка: Getty Images/Guliver

3040 0

Ръководството на Атлетико Мадрид планира да замени своя нападател Диего Коща с друга своя бивша звезда - Радамел Фалкао. "Дюшекчиите" се надяват да приберат солидна сума от испанеца, а след това да привлекат нападателя на Монако, твърди испанското издание "Don Balon".

Коща е обект на интерес за китайски гранд, който обаче остава неназован. Сумата, за която се очаква да бъде осъществен евентуален трансфер, е на стойност 65 млн. евро, което би покрило напълно разходите по привличането на колумбийския стрелец.

Фалкао бе играч на "дюшекчиите" в периода 2011 - 2013 година, като наскоро намекна, че има желанието да се завърне в столицата на Испания. Коща от своя страна бе играч на Атлетико до 2014 година, когато смени клубната си принадлежност, преминавайки в състава на Челси. В началото на тази година испанецът се завърна в Испания и състава на Атлетико.

Междувременно една от звездите на Атлетико Мадрид се появи на "Сантяго Бернабеу" с фланелка на аржентинския Бока Хуниорс. Кой е играчът може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички