Атлетико с чутовна издънка, но си осигури епичен 1/8-финал срещу Реал (ВИДЕО)


Атлетико с чутовна издънка, но си осигури епичен 1/8-финал срещу Реал (ВИДЕО)

1507 0

Атлетико (Мадрид) направи страхотна глупост, след като позволи на третодивизионния Л'Оспиталитет да стигне до 2:2 на едно от най-тежките места за гостуване - "Висенте Калдерон".

Двубоят беше част от 1/16-финалите за Купата на Краля, като в първата среща "дюшекчиите" стигнаха до убедително 3:0 и се класираха напред с общ резултат 5:2.

Така на осминафиналите възпитаниците на Диего Симеоне си организираха сблъсък срещу Реал Мадрид. Двата отбора се срещнаха в същата фаза през миналата година, като тогава Роналдо и компания успяха да се класират след силни мачове.

Иначе днешната среща почна очаквано и Атлетико натисна, като в 19' поведе. Марио Суарес пробва удар отдалеч, но топката рикошира и се озова в Манджукич. Той беше точен и вкара 13-ия си гол за кампанията.

До края на полувремето столичани можеха да водят и с повече, но направиха много пропуски. От своя страна Ян Облак също трябваше да се намеси при една ситуация.

През втората част Атлетико подцени сериозно своя гост и в 67' резултатът беше изравнен. Сам срещу вратаря се оказа Алкарас и той беше безпогрешен, носейки изравнителен гол за своите.

Само 10 минути по-късно Марио Манджукич беше точен за втори път, но Алкарас отговори подобаващо с гол 5 минути преди края, носейки престижния равен на третодивизионния Л'Оспиталитет.

В другия двубой Елче надигра с 1:0 Валядолид и си гарантира мачове с Барселона.

 


All Goals - Atlético de Madrid 2-2 L'Hospitalet... by VideoCopa

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички