582 дни по-късно: Атлетико капитулира у дома (ВИДЕО)


582 дни по-късно: Атлетико капитулира у дома (ВИДЕО)

1729 0

Шампионът в Примера дивисион Атлетико (Мадрид) допусна шокираща загуба у дома, след като Виляреал удари с 1:0 "дюшекчиите".

Това беше първа загуба на столичани на "Висенте Калдерон" от май 2013 година, когато с трите точки от там си тръгна Барселона. Така, серията от 27 мача и 583 дни без загуба на Атлетико завърши, с което отборът остана на 3-о място в класирането.

Възпитаниците на Диего Симеоне доминираха през целия двубой, но отборът се отчете с много пропуски, а освен това отправи само 2 точни удара по посока вратата на гостите.

Така се стигна до 84', в която гостите удариха шампиона. Вието получи дълбоко в половината на Атлетико при контраатака от Гомес. Бързоногият футболист направи за смях защитниците на домакините, надигра трима и с категоричен удар поднесе изненадата на кръга.

Големият печеливш от този двубой е Реал Мадрид, който увеличи преднината си на върха след издънките на Барса и Атлети. "Кралския клуб" е с 39 точки и има 4 повече от каталунците, както и 7 повече от шампиона.

Виляреал записа 4-а поредна победа и вече е на 6-о място с актив от 27 точки.

 


Atletico (M) - Villarreal 0-1, Vietto (84'), 14... by dm_525b2245553f8

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички