Атлетико потрепери заради ВАР, но остава опасно близко зад Реал Мадрид преди дербито с Барселона (ВИДЕО)


Атлетико потрепери заради ВАР, но остава опасно близко зад Реал Мадрид преди дербито с Барселона (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

821 0

Атлетико Мадрид спечели домакинството си на Алмерия с 2:1 по време на 29-тия кръг от Ла Лига. В големия герой за "дюшекчиите" се превърна Антоан Гризман, който вкара попаденията за победителите в 5-тата и 44-тата минута, докато автогол на Хименес изравни временно резултата в 37-мата минута. 

По този начин столичани остават на две точки зад градския си съперник Реал Мадрид, който заема втората позиция с 62 точки. Гостите пък са с 3 точки над зоната на изпадащите, но това може да се промени при успех на Валенсия. 

18-тата победа за "дюшекчиите" оначава, че са в серия от 13 последователни срещи в местния елит без поражение и записа 6 поредни победи.

Трябва да се отбележи, че изцяло инициативата и при 2:1 през втората част бе за домакините, но се стигна до спорна ситуация и преглед с ВАР в 88-мата минута. Съдията обаче взе "соломонско решение" и отсъди дузпа. Натискът на Алмерия продължи временно и през добавеното време, но без резултат.

Следете всичко най-интересно от Ла Лига със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички