Атлетико оцеля на "Ла Росаледа"


Атлетико оцеля на "Ла Росаледа"

1906 0

Атлетико (Мадрид) не успя да изкове още по-сериозна преднина в битката за третото място в Примера дивисион, след като бе спрян от Малага с равенство 2:2 на стадион „Ла Росаледа“ в среща от 31-ия кръг на първенството.

Двубоят бе изпълнен с обрати, като никой отбор не успяваше да запази преднината си в резултата за повече от десетина минути. Антоан Гризман откри резултата в 25-ата минута, но 10 по-късно Фернандо Торес си отбеляза нелеп автогол, след като позволи топката да се отбие в него след центриране от корнер и да се оплете в мрежата.

Самуел Гарсия осъществи пълен обрат за Малага в 71-ата минута, след малко малко преди това вратарят на домакините Камени бе спасил чист гол след шут на Коке от идеална позиция. В 78-ата минута обаче Гризман с второто си попадение в мача изкова хиска.

„Дюшекчиите“ с 66 точки се извисяват на четири над Валенсия на третото място, като са с мач повече от „прилепите“. Малага с 46 е седми и е на четири пункта от зона „Лига Европа“, като може да се класира за втория по сила евротурнир и като седми в таблицата, ако Барселона спечели Купата на краля.

Антоан Гризман пък вече има 18 попадения в испанския елит и се изкачва на трето място при голмайсторите, изоставайки единствено от Кристиано Роналдо (38) и Лионел Меси (33).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички