Атлетико Мадрид все пак ще прави трансфер през това лято


Атлетико Мадрид все пак ще прави трансфер през това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

1346 0

Атлетико Мадрид няма право да картотекира нови играчи до края на 2017 година, но все пак може да осъществи трансфер на Диего Коща, пишат медиите в Испания. "Дюшекчиите" ще се опитат да си върнат нападателя и да го вземат от Челси, след като Антонио Конте го обяви за ненужен на "Станфорд Бридж".

Коща няма да има право да играе за Атлетико до началото на януари следващата година, но това не пречи сделка за него да бъде сключена. По този начин Барселона привлече през 2015 година Арда Туран и Алейш Видал, които се подготвяха с отбора в рамките на 5 месеца преди да запишат първите си минути за каталунците.

По информация на вестник "Mirror", "рохибланкос" са подготвили предложение на стойност 26 милиона пауда за бившия си нападател, което е с 6 милиона по-малко в сравнение със сумата, която Челси плати за него преди 3 години. В договора обаче са заложени различни бонуси, които могат да вдигнат сумата до 30 милиона паунда.

Ако се стигне до трансфер, ръководството на Атлетико ще разисква дали да прати Коща под наем, или да остане и да се готви с новите си съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички