Трета треньорска глава е напът да падне в Шампионска лига


Трета треньорска глава е напът да падне в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

16928 0

Трети мениджър на отбор от Шампионска лига може да бъде уволнен в близките дни. Наставникът на Севиля Хулен Лопетеги е поставен на дузпата от собствениците на клуба, които са му дали един последен шанс срещу Еспаньол през уикенда, пише журналистът Николо Шира.

Севиля, който през миналата година се конкурираше дълго време с бъдещия шампион Реал Мадрид, през настоящата кампания стартира кошмарно и след четири мача в Ла Лига все още няма победа - равенство и три загуби.

Лошото представяне на местно ниво бе допълнено с тежка загуба от Манчестър Сити с 0:4 на старта в Шампионска лига с два гола на Ерлинг Холанд. Веднага след мача се заговори, че Лопетеги ще бъде уволнен, но сега Шира съобщава, че той ще получи последен шанс срещу Еспаньол.

В събота Севиля гостува на Еспаньол, който спечели последния си мач срещу Атлетик Билбао и няма европейски ангажименти, което означава, че е имал повече време за подготовка от андалусийци за мача. Ако Лопетеги загуби и този мач, то той ще бъде уволнен. За негов наследник се спряга Марселино Гарсия Торал, който за последно води Билбао.

В сряда други двама мениджъри на отбори в Шампионска лига бяха уволнени (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички