Атлетико (Мадрид) отново се възползва от грешка на Реал в Ла Лига, Луис Суарес не спира да вкарва


Атлетико (Мадрид) отново се възползва от грешка на Реал в Ла Лига, Луис Суарес не спира да вкарва
Снимка: Getty Images/Guliver

1092 0

Атлетико (Мадрид) се възползва от загубата на градския си съперник Реал Мадрид и продължава безгрешната си серия в испанската Ла Лига, с която твърдо затвърждава първото си място и дори успява да увеличи преднината си пред преследвачите - към момента вторият - Реал, има цели 10 точки пасив от Атлети, като дори е и с мач повече и изоставането може да стане 13 пункта.

Този път в жертва на "дюшекчиите" се превърна Кадис, като футболистите на Диего Симеоне надделяха с 4:2. В герой за тима се превърна Луис Суарес с две попадения. С тях той събра 14 шампионатни гола за кампанията и еднолично оглави класирането при голмайсторите в страната.

Резултатът бе открит от дежурния реализатор Луис Суарес в 28-ата минута, вкарвайки от пряк свободен удар. Само 7 минути по-късно обаче паритетът бе възстановен, след като Негредо се разписа. Въпреки това, в самия край на полувремето Саул отново изведе своя тим напред в резултата, като вкара с красив изстрел след прецизен прехвърлящ пас на Тома Лемар.

Двата отбора не спряха дотук, като голове продължиха и през втората част. Отново Суарес се разписа и отново от статично положение - този път от дузпа (50'). Голмайсторът за домакините също бе познат - Алваро Негредо пак намали изоставането за своя отбор в 71-ата минута, давайки надежда за нещо повече. Силите на Кадис обаче не стигнаха и дори допусна още 1 гол, дело на Коке в 88-ата минута, който оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички