Атлетико Мадрид бие в стил "Атлетико" за завръщане в топ 4


Атлетико Мадрид бие в стил "Атлетико" за завръщане в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1881 0

Испанският гранд Атлетико Мадрид постигна минимална победа с 1:0 над Гранада в мач от 23-тия кръг на Примера Дивисион. Двубоят на "Уанда Метрополитано" не бе белязан от много голови положения, а единственото попадение в срещата бе дело на Анхел Кореа.

Още в шестата минута "дюшекчиите" поведоха. След изпълнение на странично хвърляне топката стигна чак до пеналтерията, където Кореа овладя и успя да прати топката в мрежата на вратаря Ескандел.

20 минути по-късно Виктор Витоло вкара топката за втори път в мрежата на Гранада, но страничният рефер вдигна флага за засада. В 55-ата минута Саул отправи тежък удар от въздуха, но Ескандел го отказа с брилянтно спасяване.

В 73-ата минута Роберто Солдадо опита удар към вратата, но по никакъв начин не затрудни Облак. До края на срещата не се стигна до други опасни положения пред двете врати, с което Атлетико се поздрави с победата.

Мадридчани временно се завърнаха в топ 4 с актив от 39 точки - колкото има и петият Севиля, който е с мач по-малко. Гранада от своя страна остава в средата на класирането в Примера с 30 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички