Атлетико Мадрид - Барселона по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?


Атлетико Мадрид - Барселона по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2935 0

Атлетико Мадрид приема Барселона днес (17 март) в мач от 29-ия кръг на испанската Ла Лига. Каталунците се нуждаят от успех, за да затвърдят позицията си в топ 4, а "дюшекчиите" ще опитат да се върнат обратно в челната четворка.

Атлетико Мадрид се намира на петата позиция с актив от 55 точки - 1 по-малко от четвъртия Атлетик Билбао, като при евентуална победа би заел мястото на баските.

Барселона вече победи Атлетико Мадрид

Барселона пък е трети с 61 пункта - 1 точка по-малко от втория Жирона и се готви да го измести при евентуален успех над "дюшекчиите" на "Метрополитано" днес.

Първата среща между двата тима на "Монтжуик" завърши при резултат 1:0 за каталунците на 3 декември. Тогава единственото попадение в мача бе дело на дадения под наем на "блаугранас" именно от Атлетико - Жоао Феликс.

Къде да гледаме Атлетико Мадрид - Барселона по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Хосе Санчес на "Метрополитано" ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Max Sport 4", а Вие ще може да го следите и НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички