Атлетико (Мадрид) - Барселона по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?


Атлетико (Мадрид) - Барселона по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2995 0

Taзи вечер от 22,00 часа Атлетико (Мадрид) посреща Барселона в голямото дерби на кръга в Ла Лига. "Дюшекчиите" влизат в тази битка от четвъртата позиция в класирането, докато каталунците са седми. Две точки делят двата испански гранда в таблицата.

През седмицата Атлетико победи Милан в Шампионска лига и е в приповдигнато настроение, въпреки че в миналия кръг в първенството отстъпи на Алавес.

Съперникът им днес е в незавидна позиция - в Ла Лига събра 12 точки в 6 мача, но в Шампионска лига записа две поредни загуби, и двете с 0:3. Това постави под огромна въпросителна бъдещето на треньора Роналд Куман на "Камп ноу". В Испания пишат, че резултатът от днешното дерби ще реши бъдещето на нидерландеца.

В последните пет мача между двата тима се получиха две равенства, две победи за мадридчани и един успех за Барселона. Последната игра между тях завърши с нулево равенство. Мачът Атлетико (Мадрид) - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 4. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички