Атлетико (М) взе дербито на бившите отбори на Пенев


Атлетико (М) взе дербито на бившите отбори на Пенев

861 0

Атлетико (Мадрид) излезе на трета позиция във временното класиране в Примера дивисион, след като надви Валенсия на "Висенте Калдерон". Тимът на Диего Симеоне се наложи с 2:1 и сега изостава само на две точки от лидерите Реал Мадрид и Барселона.

През първото полувреме мадридчани наложиха доминация в мача и успя да открие в 32-ата минута. Тогава Сантос не успя да изчисти топката след центриране, от което се възползва Джаксън Мартинес и прати топката в долния десен ъгъл на Доменек. Малко след това Мартинес можеше да удвои, но стражът на Валенсия се справи. В 40-ата минута обаче нямаше кой да спре Караско, който с удар от 25 метра покачи на 2:0.

През второто полувреме Валенсия се пооживи и успя да изнесе играта. Така в 71-ата минута гостите успяха да върнат едно попадение от дузпа. Мустафи бе фаулиран в наказателното поле от Годин, а Пако Алкасер превърна дузпата в гол - 1:2.

До края обаче "прилепите" не успяха да стигнат до нещо повече, а дори резервата Фернандо Торес можеше да направи 3:1, но пропусна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички