Ас на Севиля за себе си и дуо съотборници: Много обичаме Меси и искаме най-доброто за него


Ас на Севиля за себе си и дуо съотборници: Много обичаме Меси и искаме най-доброто за него
Снимка: Getty Images/Guliver

1015 0

Барселона и Севиля изиграха динамичен и оспорван първи полуфинал за Купата на Краля, в който андалусийци надделяха с 2:0. След мача капитанът на каталунците Лионел Меси бе показан да разговаря с полузащитника на съперника Папу Гомес. Впоследствие към тях се присъединиха Маркус Акуня и Лукас Окампос.

След това Гомес разказа за какво е разговарял със сънародника си в течение на няколко минути на стадион "Рамон Санчес Писхуан". "Ние много обичаме Лео, той е капитан на Аржентина, така че искаме най-доброто за него. Говорихме за живота, той попита какво се случи с мен в Аталанта, каза, че моят трансфер в клуб от Ла Лига привлича внимание", разказа халфът на Севиля, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Нищо специално. Меси попита как минават първите ми дни в Севиля. Когато Окампос и Акуня се присъединиха към нас, обсъдихме контузията на Лукас", допълни Гомес. Запитан дали Меси е говорил с тях нещо за бъдещето си, той заяви: "Не, разбира се!". A заради какво мачът бе специален за Меси вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички