Ас на Реал отказа на Юнайтед заради... тактиките на Моуриньо


Ас на Реал отказа на Юнайтед заради... тактиките на Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

2441 0

Още един от искащите да напуснат Реал Мадрид през това лято - Матео Ковачич, има предложение да премине в Манчестър Юнайтед в следващите дни, но хърватският национал не желае да премине при "червените дяволи", информира "Daily Mail".

Въпреки че предпочита да напусне, за да играе повече в сравнение с последните два сезона, Ковачич не е готов да напусне в посока Манчестър Юнайтед. Причината за това не е самият клуб, а настоящият мениджър Жозе Моуриньо. Хърватинът не харесва дефанзивните постройки на португалеца, използваната от него тактика и отношението му към голяма част от футболистите на "червените дяволи".

Ковачич е искан и от другия отбор в Манчестър - действащия шампион Сити, но "кралския клуб" не иска да продава хърватския ас, тъй като Лопетеги е гарантирал по-важна роля за Ковачич. Самият играч вече не иска толкова настоятелно да напусне "Сантиаго Бернабеу", след като проведе разговори с Хулен Лопетеги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички