Ас на Реал Мадрид спрял трансфера на Неймар в Манчестър Юнайтед


Ас на Реал Мадрид спрял трансфера на Неймар в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3385 0

И докато Неймар си събира багажа и напуска Барселона, за да се присъедини към ПСЖ, мнозина се чудят защо нито един клуб от Англия не е опитал да вземе бразилеца. Вече за всички е ясно, че самият футболист е пожелал въпросния трансфер, като френския колос ще плати клаузата му от 222 милиона евро, за да го има в тима си.

"L`Equipe" обаче твърди днес, че Манчестър Юнайтед са имали желание да вземат Ней миналото лято. 

Мигел Дилейни от "The Independent" припомня на читателите, че "червените дяволи" вече опитаха да вземат една звезда от една звезда от Примера Дивисион. През 2015 година Юнайтед преговаряше със Серхио Рамос и именно защитникът е причината сега на "Олд Трафорд" да не искат да се впускат в нова драма с играч от грандовете в Испания.

"На "Олд Трафорд" са искали да вземат Неймар, но не са предприели нищо заради проблемите, които имаха в опита да трансферират Серхио Рамос от Реал Мадрид преди две години. Юнайтед са искали да пробват купуването и на Кристиано Роналдо това лято след проблемите му с данъчните в Испания, но по същата причина са се отказали", пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички