Ас на Барселона си навлича гнева на феновете: Отива в Атлетико Мадрид?


Ас на Барселона си навлича гнева на феновете: Отива в Атлетико Мадрид?
Снимка: Getty Images

7400 0

Нападателят на Барселона - Феран Торес, се очаква да си тръгне от "Камп Ноу" в края на настоящия сезон. Един от фаворитите за подписа му е Атлетико Мадрид, а изданието "El Nacional" смята, че с евентуалното му преминаване в испанската столица той може да си навлече гнева на феновете на "блаугранас".

Източникът съобщава, че в Барселона са отворени към оферти към испанският атакуващ футболист и са готови да изслушат такива. Един от кандидатите е Атлетико Мадрид, но се смята, че заради враждата между "дюшекчиите" и "блаугранас" Торес може да си навлече сериозни проблеми с феновете на Барса.

Най-различни информации сочат, че "рохибланкос" са отправили оферта към "Камп Ноу". Ако представянето му не се подобри до края на кампанията, то Барселона може да приеме сделката.

Разочарованието Феран Торес

Торес пристигна на "Камп Ноу" от Манчестър Сити през януари 2022 година. Той дойде в испания за умопомрачителната трансферна сума от 55 милиона евро. Въпреки това шумът покрай него може би му попречи много, като той не успява да разгърне пълния си потенциал по терените в Испания и Европа с екипа на Барса.

Докато в Барселона се чудят какво да правят с Феран, то управата на тима е готова да се раздели с друга своя звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички