"AS": Бенитес и Перес отсвириха премиерата на филма за Роналдо


"AS": Бенитес и Перес отсвириха премиерата на филма за Роналдо

2052 0

Треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес не присъства на премиерата на документалния филм за звездата на отбора му Кристиано Роналдо, която се състоя в Лондон, съобщава "AS".

На премиерата не присъства не само Бенитес, но и който и да е представител на испанския клуб. Сред гостите на премиерата не бе и президентът на клуба Флорентино Перес. За сметка на това там бяха бившите треньори на португалеца Карло Анчелоти, Жозе Моуриньо и сър Алекс Фъргюсън.

Развитието на събитията от последните дни показва, че отсъствието на представители на Реал в Лондон не е случайно. Роналдо наскоро направи изявления, които не се харесаха на Перес. Той не изключи да напусне клуба, заявявайки, че няма нищо против да работи отново с Моуриньо.

Освен това френските медии разпространиха информация, че Роналдо иска да играе в ПСЖ, като е разкрил това на треньора на парижани Лоран Блан, след мача между двата тима в Шампионска лига. Преди мача Перес е поискал обяснение от Роналдо за изказванията му относно евентуална смяна на клуба, на което португалецът е отвърнал, че не е казвал такова нещо.

В допълнение към това, испанската преса неведнъж съобщава, че звездата на "белите" е в конфликт с треньора на тима Рафаел Бенитес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички