Артур: Единственият вариант за мен е Барселона


Артур: Единственият вариант за мен е Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1078 0

Полузащитникът на Барселона Артур Мело заяви, че въпреки слуховете за негов трансфер през лятото, намерението му е да остане в каталунския клуб. През уикенда се появи информация, че Барселона е изпратила бразилеца във втория си отбор, а това според някои медии е сигурен знак, че каталунците са се договорили с Ювентус за Миралем Пянич и Артур ще бъде включен в сделката.

"Около това винаги има слухове, но единственият вариант, който ме интересува, това е Барселона. Чувствам се добре тук и съм благодарен на клуба и треньорския щаб за тяхното доверие. Предполагаемият интерес от страна на големи клубове винаги може да се оцени като добър знак, но моето намерение е да играя в Барселона много години", заяви Артур, цитиран от ESPN.

Той премина в редиците на испанския гранд през лятото на 2018 г. от Гремио. През този сезон бразилецът взе участие в 16 мача, в които вкара 3 гола и асистира за 3. А кои са шестимата футболисти, които Барселона няма да продаде при каквато и да е оферта, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички