Арсенал се договори с Барселона за трансфера на Суарес


Арсенал се договори с Барселона за трансфера на Суарес
Снимка: Guliver/Getty Images

1727 0

Всички спекулации, които имаше в последните месеца за бъдещето на Денис Суарес са пред своя край. Очаква се футболистът да напусне Барселона и да се присъедини към Арсенал.

От известно време двата клуба водят преговори, като най-сетне са успели да стигнат и до споразумение. Суарес ще премине под наем в Арсенал до края на сезона, като според наема на играча Барса ще получи 2,5 млн. евро. Интересното в случая е, че той първо трябва да преподпише своя контракт до 2021-а година с каталунците, а след това ще може да премине в английския клуб.

Трансферът бе под въпрос до последно, но играчът категорично е заявил, че иска да напусне, тъй като Ернесто Валверде не разчита на него. Освен това каталунците се презастраховаха, че няма да се стигне до същата ситуация като с Мунир, който премина в Севиля за много по-малка сума заради изтичащ договор.

Най-новото попълнение на Барселона Френки Де Йонг пък разкри с кой номер мечтае да играе на "Камп Ноу". Отговорът е много любопитен - може да го видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички