Жорди Алба: Искам да се пенсионирам в Барселона


Жорди Алба: Искам да се пенсионирам в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1656 0

Футболистът на Барселона Жорди Алба отново потвърди желанието си да удължи своя договор. Настоящото споразумение му е до лятото на 2020 година, но към момента няма предложение от босовете. Интерес към него има от Ювентус и Манчестър Юнайтед, но той не е заинтригуван.

"Искам да остана и се надявам да преподпиша. Моята мечта е да играя в Барселона. Костваше ми твърде много, за да се върна, когато напуснах. Семейството ми е тук и аз се радвам на подкрепата им, както и на тази от феновете и съотборниците ми. Не мисля, че на друго място ще бъда по-щастлив", каза Алба.

"ще от първия ден в Барса се чувствам оценен. Нямам оплаквания. Във футбола никога не знаеш какво ще стане, но моето намерение е да остана тук. Мечтата ми е да остана и дори да се откажа от футбола тук. С Лео Меси винаги сме се разбирали добре, както на терена, така и извън него. Колкото повече ставаха мачовете ни заедно, толкова по-добре се разбираме. ", добави Алба.

Най-новото попълнение на Барселона Френки Де Йонг пък разкри с кой номер мечтае да играе на "Камп Ноу". Отговорът е много любопитен - може да го видите в този материал.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички